I.S.C.

Organ tehnic specializat

care exercită controlul de stat

în domeniul construcţiilor

 

 

 

30 iunie 2020
Dezbatere online Capital – Construcții & Imobiliare

 

În data de 30 iunie 2020, la invitația cotidianului Capital, a avut loc dezbaterea online intitulată Construcții & Imobiliare, eveniment la care, din partea I.S.C. a luat cuvântul dl Paul Racoviță - Inspector general al Inspectoratului de Stat în Construcții.
Sub atenta supraveghere a moderatorului Claudiu Șerban, discuțiile s-au axat asupra prezentului, dar și a viitorului construcțiilor și afacerilor imobiliare în contextul pandemiei generate de COVID-19; cum au fost afectate activitățile din sectorul construcțiilor, care sunt tendințele în cazul construcțiilor sau a afacerilor imobiliare, etc, discuții la care atât dl Paul Racoviță cât și ceilalți invitați au încercat sa răspundă din prisma poziției avute (instituții ale statului/sectorul privat).
Sectiune din una dintre intervenții:
”Sectorul investițiilor publice a fost în vizorul nostru în ultima perioadă, derularea programelor guvernamentale, investiții ale administrațiilor locale… Din statisticile noastre, zona de investiții private a fost afectată în semnsul reducerii activității, probleme cu forța de muncă, cu aprovizionarea, dar nu la un nivel la care ne-am fi așteptat. Piața s-a mișcat, domeniul a funcționat în continuare”.