I.S.C.

Organ tehnic specializat

care exercită controlul de stat

în domeniul construcţiilor

 

 

 

 

 

 

 

I.S.C. – Aparatul Central

Date contact:
București, str. C.F. Robescu nr. 23,

sector 3, cod poștal 030217

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25 mai 2016
Întâlnire de lucru cu delegația oficială a Republicii Federale Nigeria

 

 

În data de 25.05.2016, a avut loc, la sediul Inspectoratului de Stat în Construcții, o întâlnire de lucru între delegația oficială constituită din 14 funcționari de nivel înalt care urmează cursuri de specializare în cadrul Institutului Național pentru Politici și Studii Strategice din Republica Federală Nigeria și reprezentanții instituției noastre.
Delegația oficială a R.F. Nigeria a efectuat, în perioada 23 mai – 03 iunie 2016, o vizită de studiu în România, la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în vederea prezentării mecanismelor instituționale care pot contribui la reducerea sărăciei și la promovarea unor politici incluzive de dezvoltare.
În cadrul întâlnirii de lucru, reprezentanții instituției noastre au susținut prezentări referitoare la autorizarea lucrărilor de construcții în România, activitatea de control a I.S.C. în domeniile calității construcțiilor și al produselor pentru construcții, prevederile legislative ce reglementează domeniul construcțiilor, răspunzând de asemenea întrebărilor funcționarilor de rang înalt nigerieni.